Reklamebanner  

Idéen om å starte et nettsted om keltisk kristendom ble unnfanget på Lindisfarne høsten 2005. Der møttes Michael Wohlenberg og Lars Verket. I samtaler med blant annet Ray Simpson fant vi ut at dette var en god måte å spre inntrykk fra den keltiske tradisjonen til Norge.

Prosjektet er basert på dugnad og frivillig innsats. Vi vet det sitter mange rundt om i Norge med spennende ting knyttet til keltisk kristendom. Eksempler på dette kan være bønner, liturgier, oppgaver, bilder osv.

For å dekke inn kostnader til webhotell, domene og andre utgifter har vi opprettet en konto: 3000.19.09904. Her kan de som vil gi et lite bidrag slik at vi kan fortsette å oppdatere dette nettstedet. Hvis du vil stå på e-postlisten er 100,- kroner i året et forslag, men ingen tvang.

E-postliste
Vi har opprettet en e-postliste her på keltiskfromhet.no. Hvis du skriver deg opp på denne, så vil du jevnlig få tilsendt informasjon om oppdateringer, nyheter osv. Påmelding til lars@peregrinus.no.

Lars Verket - i snø og moro!Lars Verket
Lidenskapelig opptatt av friluftsliv. Har en egen interesse for den religiøse dimensjonen ved naturmøtet. Drømmer om å arrangere en retreat der alle deltagerne graver sin egen snøhule... Også svært opptatt av stillheten, og stillhetens verdi (som ofte blir neglisjert i det moderne samfunn). Til daglig er han selvstendig næringsdrivende i firmaet digital-info.no, og har tittelen Homo ludens (det lekende menneske).
E-post: lars@peregrinus.no

Michael Wohlenberg
Veldig opptatt av keltisk kristendom, og for tiden prest i Selje.
E-post: mecky@peregrinus.no

 

 

 


Siden om keltiskfromhet.no ble sist oppdatert 09.01.2007